Τοπικό Αδυνάτισμα

EMSculpting PRO IV

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε το EMSculpting PRO IV. Πρόκειται για μια ιδανική θεραπεία σώματος για όσους θέλουν να χάσουν πόντους σε στοχευμένα σημεία του σώματος, αφού προσφέρει σύσφιξη, μείωση κυτταρίτιδας, απώλεια λίπους, γράμμωση αλλά και μυϊκή ενδυνάμωση.

To EMSculpting PRO IV είναι ένα μηχάνημα τελευταίας γενιάς με 4 κεφαλές, οι οποίες εφαρμόζονται στα σημεία του σώματος που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα προκαλώντας την σύσπαση των μυών.

Χρησιμοποιείται από κορυφαίους αθλητές, φυσικοθεραπευτές και προσωπικούς γυμναστές. Όλες οι μυϊκές δυνάμεις στην περιοχή εφαρμογής ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και γυμνάζονται στοχευμένα και ανεξάρτητα.

Τέλος το EMSculpting PRO IV ανήκει στην κατηγορία του EMS training, αλλά αποτελεί την πιο καινοτόμο τεχνολογία από όλες τις υπόλοιπες συσκευές

Μύωση τοπικού λίπους

Σε κάθε συνεδρία οι ειδικές κεφαλές μπορούν να εφαρμοστούν σε μία ή και δύο περιοχές ταυτόχρονα ενώ η διάρκεια είναι περίπου 30 λεπτά.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπουν οι κεφαλές, μπορούν να προκαλέσουν έως και 50000 μυϊκές συσπάσεις ανά συνεδρία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στους μύες, πετυχαίνοντας έτσι μείωση του τοπικού λίπους έως και 19%.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας

LPG Endermologie

Η θεραπεία LPG Endermologie είναι κατάλληλη για:

  • μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
  • γλυπτική του σώματος
  • αποκατάσταση του σώματος μετά την εγκυμοσύνη
  • βελτίωση του δέρματος

Διαδικασία

Η θεραπεία γίνεται με την βοήθεια μιας μηχανικής χειροκίνητης κεφαλής την οποία χειρίζονται εκπαιδευμένοι θεραπευτές.

Η θεραπεία συνδυάζει απαλή αναρρόφηση και μασάζ στην επιλεγμένη περιοχή του σώματος και στους υποκείμενους μαλακούς ιστούς με έναν τρόπο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με άλλες θεραπείες.

Οι ασθενείς έχουν περιγράψει την εμπειρία ως πολύ χαλαρωτική-σαν ένα βαθύ μασάζ σώματος. Η διαδικασία δεν απαιτεί αναισθησία και είναι ανώδυνη.

Υπέρηχος Cavitation

Με τον λιπολυτικό υπέρηχο Cavitation για πρώτη φορά τα λιποκύτταρα καταστρέφονται εντελώς. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μόνο μείωση του λίπους αλλά και μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων.

Μας είναι γνωστό ότι τα λιποκύτταρα σχηματίζονται στα πρώτα χρόνια της ζωής μας και ότι όσο λιγότερα έχουμε τόσο λιγότερα παχαίνουμε. Γι’αυτό η Cavitation (σπηλαίωση) ανατρέπει και αλλάζει τελείως τα αποτελέσματα και την διάρκεια που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε. 

Η διαδικασία είναι απολύτως φυσική και ακίνδυνη. Τα χαμηλής συχνότητας ηχητικά κύματα διαπερνούν το δέρμα και δημιουργούν στα λιποκύτταρα σπηλαίωση (Cavitation) με τις μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα που αποδεσμεύονται από τους ιστούς. 

Έτσι αυτά χάνουν την δομή τους και καταστρέφονται εντελώς. Αυτό σημαίνει ότι χάνουμε βάρος, μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων και δεν παχαίνουμε πλέον εύκολα.

Κρυολιπόλυση Coax Med Ice

Η κρυολιπόλυση αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον δημοφιλείς εναλλακτικές της λιποαναρρόφησης για την μείωση των λιπωδών ιστών.

Λόγω της ευκολίας χρήσης και των περιορισμένων ανεπιθύμητων ενεργειών, αυτή η διαδικασία αποτελεί την κορυφαία τεχνολογία στις μη επεμβατικές τεχνικές. 

Κλινικά τεστ έδειξαν ότι το CRYO (εφαρμογή θερμοκρασιών στους -150 C έως -200 C), παγώνει τα λιποκύτταρα τα οποία αποβάλλονται από τον οργανισμό χωρίς παρενέργειες, με αποτέλεσμα το τοπικό και ομοιόμορφο αδυνάτισμα.

Οι καμπάνες εφαρμογής του CRYO αγκαλιάζουν στο εσωτερικό τους τα σημεία όπου εμφανίζεται τοπικό λίπος και αναπτύσσουν μία θερμοκρασία που μπορεί να φθάσει στους -200 C. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των λιποκυττάρων της περιοχής σε ποσοστό έως και 40%. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Η κρυολιπόλυση απευθύνεται σε άτομα με φυσιολογικό βάρος που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν σημεία τοπικής εναπόθεσης λίπους, όπως κοιλιά, γλουτοί, μέση κ.λπ. τα οποία δεν μπορούν να μειωθούν με γυμναστική και διατροφή και θέλουν να απαλλαγούν από αυτά με μη επεμβατικό τρόπο.