Φωτοθεραπεία LED

Θεραπεία με τη δύναμη του φωτός

Η φωτοδυναμική θεραπεία celluma είναι μια πολυδιάστατη, αποτελεσματική ιατρική συσκευή, η οποία σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την υγεία σας και να βοηθήσει να φαίνεστε νεότερες και γεμάτες λάμψη. Χρησιμοποιεί τεχνολογία NASA. Είναι βραβευμένη και η μόνη πιστοποιημένη από τον FDA.

H φωτοθεραπεία με χρήση LED αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω της φωτοδιέγερσης με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα κύτταρα της επιδερμίδας εκτίθενται στο ευεργετικό φως διαφόρων συχνοτήτων στο φάσμα του ορατού φωτός με χρήση έγχρωμων ειδικών LED, χωρίς να εκτεθούν στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV). 

Ενέργεια στα κύτταρα για νεανικό, λαμπερό και λείο πρόσωπο

Η φωτοθεραπεία LED έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερευνητικών μελετών, επιβεβαιώνοντας τις ευεργετικές και θεραπευτικές δράσεις του ορατού φωτός στο δέρμα.

Τις ιδιότητες αυτές, του ορατού φωτός τις ανακάλυψε και τις χρησιμοποιεί η NASA για ταχύτερη επούλωση των τραυμάτων των αστροναυτών και έχει μια εκτενή τεκμηρίωση των σχετικών ερευνών υποστηρίζοντας την αποτελεσματικότητα των LED.

Ενδείκνυται ιδιαίτερα για: