αισθητική σώματος

Σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες για το σώμα

Τοπικό Αδυνάτισμα

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και τις ιδανικές θεραπείες για την μύωση του τοπικού λίπους. Tο μηχάνημα EMSculpting PRO IV, η μέθοδος LPG Endermologie, ο υπέρηχος Cavitation και το Coax RF που χρησιμοποιούμε εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα. 

Ολικό Αδυνάτισμα

Για το ολικό αδυνάτισμα, εφαρμόζουμε τις μεθόδους θερμοσάουνας και pressotherapy. Η ΘΕΡΜΟΣΑΟΥΝΑ αποτελεί την πλέον κατάλληλη λύση για όσους αναζητούν άμεση απώλεια σωματικού βάρους και πόντων. PRESSOTHERAPY είναι μια ανώδυνη ιατρική ενδεδειγμένη μέθοδος για την τόνωση του λεμφικού και κυκλοφορικού συστήματος, την βελτίωση του μεταβολισμού και την πρόληψη προβλημάτων που προκαλεί η καθιστική ζωή. 

Σύσφιξη Σώματος

Για την σύσφιξη σώματος, χρησιμοποιούμε μηχάνημα τεχνολογίας HIFEM-Εστιασμένου μαγνητικού πεδίου υψηλής ισχύος το οποίο δημιουργεί μέχρι 50000 μυϊκές συσπάσεις σε 30′. H μέθοδος COAXMED εφαρμόζεται επίσης με θεαματικά αποτελέσματα για θεραπείες χαλάρωσης του δέρματος 

Κυτταρίτιδα

Η μέθοδος LPG Endermologie είναι η πιο δοκιμασμένη και αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την εκτέλεση μη επεμβατικής λιπογλυπτικής σώματος.