αισθητική προσώπου

Θεραπείες Προσώπου

Οι διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε επιδερμίδας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας προσώπου. Το πρόσωπο μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση προκειμένου να αντιστέκεται όσο το δυνατόν περισσότερο στη φθορά του χρόνου.

Στo Ινστιτούτο Αισθητικής Soleil wellness center προσφέρουμε μία πληθώρα θεραπειών προσώπου και διαγνωστικές αναλύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών μας.

Το κέντρο αισθητικής μας, σας παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και υψηλών προδιαγραφών περιποίηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

 

Ένα περιποιημένο υγιές πρόσωπο  ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα. Το πρόσωπο είναι ο δείκτης της ψυχής μας.

 

01.

Βαθύς Καθαρισμός

Με τον βαθύ καθαρισμό απομακρύνονται οι ρύποι, τα μαύρα στίγματα, το περιττό σμήγμα και η λιπαρότητα από το δέρμα, επαναφέροντας την φυσιολογική χλωρίδα της επιδερμίδας. 

 

02.

Δερμοαπόξεση Διαμάντι

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες μη επεμβατικές θεραπείες με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα χωρίς ίχνος τραυματισμού.

03.

Ενυδάτωση Ανάπλαση

Στο κέντρο αισθητικής μας, θα βρείτε ποικίλες θεραπείες για βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση που αναζωογονεί το δέρμα, κάνοντας άμεσα το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο και λαμπερό.

04.

Αντιγήρανση Σύσφιξη

Πληθώρα επαναστατικών μη επεμβατικών μεθόδων προσφέρει το Soleil wellness center για την αντιγήρανση και σύσφιξη του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

05.

Φωτοθεραπεία LED

Η φωτοθεραπεία LED έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερευνητικών μελετών, επιβεβαιώνοντας τις ευεργετικές και θεραπευτικές δράσεις του ορατού φωτός στο δέρμα.

06.

Θεραπείες Ματιών

Στο SoleiΙ wellness center, παρέχουμε ιδανικές θεραπείες ματιών για όλες τις ηλικίες, για κάθε τύπο επιδερμίδας, θεραπείες που μπορούν να εφαρμοστούν κάθε εποχή του χρόνου με εκπληκτικό αποτέλεσμα.