Ολικό Αδυνάτισμα

ΘΕΡΜΟΣΑΟΥΝΑ

Η θερμοσάουνα αποτελεί την πλέον κατάλληλη λύση για όσους αναζητούν άμεση απώλεια σωματικού βάρους και πόντων. Αξιοποιούνται υψηλής τεχνολογίας συσκευές που προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών του σώματος και ενεργοποίηση της μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων. Η δράση από τα φύκια μεγάλου βάθους αποδεδειγμένα αυξάνει τις καύσεις στην περιοχή και δραστηριοποιεί την λιπόλυση. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την πρώτη συνέδρια και συνεχίζουν να αυξάνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

PRESSOTHERAPY

Είναι μια ανώδυνη ιατρική ενδεδειγμένη μέθοδος για την τόνωση του λεμφικού και κυκλοφορικού συστήματος, την βελτίωση του μεταβολισμού και την πρόληψη προβλημάτων που προκαλεί η καθιστική ζωή. Η πρεσσοθεραπεία προτιμάται σε πρωτόκολλα για την απώλεια βάρους λόγω της ιδιότητας που έχει να αποσυμφόρησή την λέμφο με λίγες μόνο συνεδρίες και να αυξάνει σημαντικά την εκροή αίματος στα αγγεία.

Πρόκειται για μια ευχάριστη και ανώδυνη θεραπεία που ξεκουράζει το άτομο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Από την πρώτη κιόλας συνέδρια το άτομο φεύγει νιώθοντας τα άκρα του ανάλαφρα αλλά και με γενικότερο αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης.