υπηρεσίες μασάζ

Θεραπείες Μασάζ

Χαλαρωτικό Μασάζ

Μασάζ σώματος ήπιας πίεσης που αποτοξινώνει τους μύες, βοηθά τη κυκλοφορία και προσφέρει μια χαλάρωση νου-σώματος.

 

Διάρκεια: 45′

Σουηδικό Μασάζ

Η σουηδική μάλαξη είναι μια τεχνική προσέγγιση και αντιμετώπιση των μυϊκών πόνων. Είναι μια εξαιρετικά ευεργετική για την αύξηση του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, μειώνει τις τοξίνες από τους μύες, βελτιώνει το κυκλοφοριακό και την ευλυγισία ενώ ταυτόχρονα μειώνει την ένταση και το στρες.

 

Διάρκεια: 45′

Soleil Treatment 3 σε 1

Μασάζ στην περιοχή των ποδιών για ανακούφιση από πόνους, χαλάρωση, αναζωογόνηση του δέρματος.

Μασάζ προσώπου και κεφαλής για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία, μείωση άγχους.

Μασάζ προσώπου με την χρήση των ice globes, για αποστράγγιση της λέμφου, βελτίωση των πόνων και του πρηξίματος γύρω από τα μάτια, ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας του αίματος.

 

Διάρκεια: 35′

Hot Stone Massage

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία η οποία συνδυάζει τα οφέλη του παραδοσιακού μασαζ με την χρήση ηφαιστειακών ζεστών πετρών οι οποίες ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και την ροή οξυγόνου επιδρώντας καταλυτικά με θετικό τρόπο στο νευρικό σύστημα.

 

Διάρκεια: 45′

Aromatotherapy Massage

Θεραπεία νου, ψυχής και σώματος με την χρήση αιθέριων ελαίων τα οποία είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες (αναλγητικές, αποτοξινωτικές, καταπραϋντικές και καρδιοτονωτικές).

 

Διάρκεια: 45′

Μassage μείωσης της κυτταρίτιδας

Η εφαρμογή του μασάζ κυτταρίτιδας θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτού του φαινόμενου καθώς προσφέρει ανανέωση των ιστών, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Προσφέρει τόσο θεραπευτικές ιδιότητες όσο και αισθητικές όπως είναι η σύσφιξη και η αναζωογόνηση του δέρματος.

 

Διάρκεια: 45′

Candle massage

Ένα απολαυστικό προϊόν για μασάζ σε μορφή κεριού αποτελούμενο από φυσικά έλαια. Το ελαιόλαδο, το βούτυρο καριτέ, το μελισσοκέρι και ο συνδυασμός των αιθέριων ελαίων ανανεώνουν το δέρμα. Αρχίζει με ένα ευχάριστο κερί που λιώνει και μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα μετατρέπεται σε μια θαυμάσια λοσιόν περιποίησης του δέρματος.

 

Διάρκεια: 45′