Κυτταρίτιδα

Η Μέθοδος LPG Endermologie

Η μέθοδος LPG Endermologie είναι η πιο δοκιμασμένη και αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Χάρη σε ένα εντατικό αλλά αποτελεσματικό μασάζ, η μέθοδος LPG στραγγίζει τους ιστούς και απομακρύνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού, προσφέροντας σας λεία, σφριγηλή επιδερμίδα και body contouring.

Είναι μία επαναστατική τεχνική που βασίζεται στο μηχανικό μασάζ και την κινητοποίηση του δέρματος, με στόχο την καλύτερη αιμάτωση και θρέψη των ιστών αλλά και την πιο αποτελεσματική αποβολή των τοξινών και των κατακρατημένων υγρών.

Ο όγκος των λιποκυττάρων μειώνεται, το σώμα σμιλεύεται και το δέρμα γίνεται πιο λείο χωρίς τις χαρακτηριστικές “λακουβίτσες” της κυτταρίτιδας. Το LPG μπορεί να καταπολεμήσει κάθε μορφή κυτταρίτιδας. 

Απλή μαλακή κυτταρίτιδα

Οφείλεται στην κατακράτηση νερού εξαιτίας της μειωμένης φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας

Λιπώδη κυτταρίτιδα

Οφείλεται στην κατακράτηση λίπους

 

 

Οιδηματώδη κυτταρίτιδα

Σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές

 

 

Ινώδη κυτταρίτιδα

Αποτελεί την πιο προχωρημένη βαθμίδα κυτταρίτιδας

 

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι πρωτοφανή, δεδομένου ότι σε λίγες μόνο συνεδρίες, είναι δυνατόν να δείτε το σώμα σας εντελώς αλλαγμένο και με πολύ λιγότερα εκατοστά. 

Η θεραπεία είναι ιδανική τόσο για τις γυναίκες όσο και για άνδρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε γλουτούς, κοιλιά, χέρια, γοφούς, πλάτη και οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος με τοπικό πάχος. Συνήθως παρατηρούνται βελτιώσεις μετά την 7η συνεδρία.

Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από ασθενή σε ασθενή ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας

Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια.

Coax RF

Περίπου το 80% των γυναικών έχει κάποιο βαθμό κυτταρίτιδας, αποτέλεσμα συσσωρευμένων λιποκυττάρων που προσδίδουν στο δέρμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Συνήθως εντοπίζεται στην περιοχή γύρω από τους γλουτούς, τους μηρούς και τους γοφούς και κυρίως σε γυναίκες.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος υπέρβαρος ή κάποιας συγκεκριμένης ηλικίας για να έχει κυτταρίτιδα. Ακόμα και αδύνατες και νεαρές γυναίκες εμφανίζουν κάποιο είδος κυτταρίτιδας.

Η συσκευή χρησιμοποιεί υπερήχους Cavitation και ραδιοσυχνότητες. Οι υπέρηχοι χαμηλής συχνότητας που εκπέμπει η συσκευή απελευθερώνουν το λίπος με την μορφή μικροφυσαλλίδων. Η ραδιοσυχνότητα αυξάνει την θερμοκρασία των λιποκυττάρων, τα διασπά και τα στέλνει στα λεμφογάγγλια για να αποβληθούν με φυσικό τρόπο από το σώμα. 

Μειώνοντας τον αριθμό των λιποκυττάρων και επιδρώντας στην εσωτερική δομή του λίπους, η περιοχή υπό θεραπεία γίνεται πιο λεία και αποκτά ελαστικότητα. Η ραδιοσυχνότητα επίσης προκαλεί μία ήπια συστολή η οποία συσφίγγει ορατά την περιοχή με πιο εμφανή αποτελέσματα στους γλουτούς.