Ενυδάτωση Ανάπλαση

01. Ενυδάτωση Multivitamins

Ενυδατική θεραπεία με πολυβιταμίνες για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση, αναζωογονεί το δέρμα, κάνοντας άμεσα το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο και λαμπερό.

Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά

02. Oxyoasis Therapy

Οξυγονοθεραπεία. Το δέρμα μας χρειάζεται οξυγόνο για να παραμείνει υγιές και να αναγεννηθεί. Η θεραπεία oxyoasis ενισχύει την υγεία όλων των κυττάρων με οξυγόνο. Με τα πρόσθετα οφέλη των όρων θεραπείας ή αμπούλες βασικών βιταμινών θρέφει την επιδερμίδα. Ιδανική για φωτογηρασμένο, αφυδατωμένο ή ταλαιπωρημένο από ακμή δέρμα. Ολοκληρώνουμε ανάλογα με την περίπτωση με φωτοθεραπεία LED ή θρεπτική μάσκα.

Διάρκεια 60 λεπτά

03. Ενυδάτωση με βιολογικά προϊόντα

H ενυδάτωση με βιολογικά προϊόντα χαρίζει στην επιδερμίδα ζωντάνια, λάμψη και ομορφιά, χάρη σε φυσικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Τα ειδικά συστατικά που περιέχει, προσφέρουν πάνω από το 40% των αμινοξέων που είναι απαραίτητα για την αναδόμηση της επιδερμίδας. Ιδανική για δέρματα που παρουσιάζουν ξηροδερμίες, για ξηρά, ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα δέρματα.

Διάρκεια 60 λεπτά

04. DNA Repair Therapy

Αναπλαστική θεραπεία αποκατάστασης της δομής του δέρματος. Εξειδικευμένα συστατικά «συμμαχούν» για την πλήρη αναδόμηση των κυττάρων. Πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Ιδανική για αφυδατωμένα, ξηρά, ταλαιπωρημένα από ήλιο ή ακμή δέρματα. Ολοκληρώνουμε με φωτοθεραπεία LED για μεγαλύτερη απορρόφηση των προϊόντων.

Διάρκεια 60 λεπτά