Αντιγήρανση Σύσφιξη

01. Coax Μed RF

Eφέ λίφτινγκ χωρίς νυστέρι χαρίζουν οι ραδιοσυχνότητες (rf), η πλέον δοκιμασμένη θεραπεία με απόλυτη ένδειξη τη χαλάρωση του δέρματος. Οι ραδιοσυχνότητες coax med προσφέρουν σύσφιξη προσώπου και λαιμού, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα σφιχτό, λείο και πιο νεανικό από την πρώτη εφαρμογή, ενώ τους επομένους μήνες το αποτέλεσμα βελτιώνεται με την σταδιακή παραγωγή κολλαγόνου, που ευθύνεται για την σφριγηλότατα του προσώπου. Η θεραπεία είναι γρήγορη, ασφαλής και αποτελεσματική.

02. TKN Mesojectgun

Το μοναδικό μεσοθεραπευτικό πιστόλι χωρίς βελόνες. Η mesogect gun μεσοθεραπεία διεισδύει συστατικά όπως είναι οι βιταμίνες, οι συσφικτικοί παράγοντες, τα πεπτίδια και το υαλουρονικό οξύ στο μεσόδερμα χωρίς να γίνεται διάτρηση του δέρματος. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συσκευής mesolect gun, που συνδυάζοντας δυο τεχνολογίες, την microchip διαθερμική τεχνολογία και την τεχνολογία ηλεκτροδιάτρησης (electroporation) δημιουργεί κανάλια στην επιδερμίδα επιτρέποντας την είσοδο δραστικών και ευεργετικών συστατικών.

* Χωρίς χρόνο αποκατάστασης

*ενδείκνυται και το καλοκαίρι

*εφαρμόζεται σε δύσκολα σημεία όπως ματιά και σε ευαίσθητα δέρματα

03. Μεσοθεραπεία με Derpapen

To Dermapen διαθέτει ειδικές κεφαλές με βελόνες, (ακίδες) οι οποίες διαπερνούν την επιφάνεια της επιδερμίδας με ταχύτητα 100/δευτερόλεπτο και εισχωρούν σε βάθος που κυμαίνεται από 0,25 έως 2,5 χιλιοστά. Διεισδύοντας δραστικά συστατικά επιτυγχάνεται η επιθυμητή σύσφιξη και ανόρθωση ώστε να δείχνουμε και να είμαστε νεότεροι και πιο όμορφοι!  

04. Cryotherapy (κρυοθεραπεία)

Είναι η επαναστατική μη επεμβατική μέθοδος αντιγήρανσης του προσώπου του λαιμού και του ντεκολτέ. Καταφέρνει να μειώσει την κινητικότητα των μυών που δημιουργούν ρυτίδες και να συσφίξει τους ιστούς. Το δέρμα είναι λαμπερό, τονωμένο και καθαρό.

 

05. Τriple Wave Lifting Therapy

Κορυφαία θεραπεία ανόρθωσης και γλυπτικής προσώπου. Με πατενταρισμένη μυϊκή διέγερση ενεργοποιεί βαθιά και ανυψώνει τους μύες του προσώπου σας, δίνοντας του την εμφάνιση ενός σφριγηλού πιο νεανικού δέρματος. Είναι βασισμένη στην triple-wave τεχνολογία το 1ο κύμα δρα επουλωτικά στην κυτταρική μεμβράνη, το 2ο δρα στο υπόδερμα, το 3ο φτάνει βαθύτερα στους μύες του προσώπου.

06. Dermashine Νανοτεχνολογία

Πρόκειται για μία θεραπεία που στοχεύει στην βελτίωση των λεπτών γραμμών ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και εμφανή σύσφιξη. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελατίνης με δυνατότητα μείωσης ρυτίδων έκφρασης έως και 52%!

07. SOLEIL THERAPY

Η απόλυτη πολυθεραπευτική προσέγγιση των προβλημάτων του δέρματος – ρυτίδες, φωτογήρανση, χαλάρωση. Επιτυγχάνεται χάρη στην ειδική επιλογή προϊόντων και μηχανημάτων. Δυο τύποι υαλουρονικού οξέος, βιταμίνες Α, Ε, F, H και Β είναι η βάση αυτής της μοναδικής θεραπείας. Ακολουθεί η οξυγονοθεραπεία μέσω της οποίας διεγείρουμε την οξυγόνωση των ιστών, ενώ παράλληλα πετυχαίνουμε καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων για λάμψη, φρεσκάδα και ελαστικότητα. Τέλος ολοκληρώνουμε με την triple wave lifting therapy με άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιξης.